Product Overzicht

Hieronder vindt u een overzicht van uitgevers waar wij als reseller producten van leveren. Behalve deze lijnen kunnen wij uw product ook sourcen. Omdat we samenwerken met de grootste distributeurs ter wereld kunnen we nagenoeg elke software titel leveren. Heeft u vragen over één van de onderstaande lijnen of zoekt u een specifiek product, neem dan contact met ons op.

Intel®: Toonaangevende ontwikkeltools voor Topprestaties

Intel® development tools waaronder Parallel Studio XE biedt C / C++ en Fortran ontwikkelaars cutting edge compilers en bibliotheken, de juiste parallelle programmering modellen, aangevuld met analysetools. De Intel plugins sluiten naadloos aan in Microsoft Visual Studio. Verhoog de prestaties van uw toepassingen omdat ze draaien op IA-compatibele processors en co-processoren van vandaag en morgen. Lever meer prestaties met minder inspanning!

Multi-Edit: Solutions at the speed of thought

Multi-Edit implementeert oplossingen zo snel als je ze maar kunt bedenken. Het is een krachtige IDE, die met zijn snelheid, diepte, compromisloze toegang en ondersteuning biedt voor meer dan 50 talen. Denk het, bouw het, en ondehoud het. Een top tier programma-editor, ME biedt een omgeving waarin u al uw VCS programma's en compilers kunnen beheersen, en tegelijkertijd kunt integreren met uw bestaande RAD-omgeving.

IDM/ UltraEdit: Simply the world's best text editor

Notepad vervangen of op zoek naar een krachtige tekstverwerker? UltraEdit is wat je zoekt. Veelzijdig en gemakkelijk te gebruiken, UltraEdit is de ideale tekst, hex, XML, HTML, PHP, Java, Javascript, Perl, en programmeurs editor.
Naast het toonaangevende UltraEdit heeft IDM ook nog andere bekroonde software titels waaronder UltraCompare, UltrFinder, UltraSentry of de alles omvattende UEStudio.

Visible Enterprise Producten maken ontwikkeling zichtbaar

Visible producten maken de ontwikkeling van bedrijfskritische applicaties beheersbaar, onderhoudbaar en herbruikbaar. Ze automatiseren en versnellen vele taken door de ontwikkeling van model-driven, objectgeoriënteerde informatiesystemen, waaronder enterprise-level modeling, applicatie-en database-analyse / ontwerp, code generatie, en configuratie management.

avast! Internet Security omvat alle functies die u nodig hebt om veilig te zijn

De avast! Endpoint Protection Suites zijn ontworpen voor bedrijven met meer dan 5 pc's, beschermen zakelijke gegevens en online-communicatie en zijn eenvoudig centraal te beheren. Netwerkbeveiliging met maximale bescherming op alle punten. Daarnaast biedt avast! eindpuntbescherming, fileserverbeveiliging, emailserverbescherming (met antispam) en firewall voor extra bescherming buiten uw kantoor