Highlights

23 September 2013
Nieuwe website voor AZET! Op 23 september is de nieuwe website van AZET Programming Tools live gegaan. Met de nieuwe site hopen we U nog beter van dienst te zijn door duidelijker en overzichtelijker product informatie en onze services te tonen. Bovendien zitten we niet stil. We zullen contstant aan de site blijven werken en op termijn nog meer functionaliteit aanbieden.

24 Mei 2013
AZET Programming Tools is verhuisd naar Sint-Michielsgestel. Na 19 jaar in de rook van een grote kaasfabriek te hebben gezeten, is nu gekozen voor deze groene gemeente, net onder de rook van ’s-Hertogenbosch. Midden tussen het groen én in alle rust, zitten wij klaar om U nóg beter van dienst te kunnen zijn!
Ons nieuwe adres

Wie zijn wij?

Sinds 1994 is AZET Programming Tools behulpzaaam bij de aanschaf van software voor programmeurs. Het is niet altijd eenvoudig je weg te vinden in de software-jungle. Producenten zijn niet altijd even duidelijk over hun eigen producten. Wij hebben er ons vak van gemaakt u te helpen in het vinden van de juiste producten.

Onze hoofdactiviteit is het leveren van Intel developers software. Dat doen we inmiddels al zo'n 14 jaar, voor een sterk uiteenlopende doelgroep. Van groot tot iets minder groot. Ook Universiteiten en Hoge scholen hebben hun weg naar AZET gevonden voor Intel producten (niet in de laatste plaats voor de speciale "academische" prijzen!).

Daarnaast leveren we software tools van diverse aard: editors, analyzers, data modeling software etc. etc.

In de loop der jaren zijn er een paar andere activiteiten bijgekomen:

  • Externe back-up van kritische data en
  • Domeinnaam registratie en webhosting.

Met opzet hebben wij geen webshop: wij willen persoonlijk contact om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Bent u op zoek naar een product: mail ons op info@AZET.com of bel: 073-6120012
We helpen u met veel plezier!